Afbeeldingen

Voorbereiding seizoen 20/21

Start competitie

Het seizoen 2019-2020 is helaas alweer enkele maanden geleden afgelopen maar de voorbereidingen voor het seizoen 2020-2021 bij de Mierlose Zaalvoetbalcompetitie is inmiddels volop in voorbereiding. De competitie zal starten medio september 2020 en doorlopen tot medio mei 2021. Na het sluiten van de inschrijvingen (14 aug) zal het speelschema gemaakt worden, deze zal tijdig met de teams gedeeld worden.

Nieuwe teams

Om ook dit jaar weer een mooie competitie te kunnen spelen zijn we opzoek naar nieuwe teams! Ben je nog niet aangesloten bij een team en wil je graag op vrijdagavond een balletje trappen, schrijf je dan in voor 14 augustus 2020!

Inschrijven of meer informatie opvragen kan hier!

Einde seizoen!

Helaas hebben we als bestuur het besluit moeten nemen dat wij geen reƫle kans zien dat de competitie en/of het bekertoernooi nog uitgespeeld kan worden. Concreet betekent dit dat het seizoen niet uitgespeeld gaat worden en we geen kampioen en bekerwinnaar toe zullen wijzen.

Wij hopen alle teams in het nieuwe seizoen weer terug te zien om er samen weer een mooi, spannend en sportief seizoen van te maken. Meer info volgt!

Einde seizoen!

Het zaalseizoen 18/19 is weer voorbij en de te verdelen prijzen zijn verdeeld.
Dit seizoen hebben 10 teams gestreden om zich te kronen to kampioen en/of bekerwinnaar.

Kampioenen:

In de competitie heeft nieuwkomer FC Agnito zich overtuigend mogen kronen tot kampioen en heeft het daarnaast ook de sportiviteitsprijs gewonnen!
De nummer 2 van de competitie; Hip & Co heeft net als vorig jaar beslag kunnen leggen op de beker.

Beide teams van harte gefeliciteerd met deze prestaties!

Alle teams bedankt voor dit seizoen, wij hopen iedereen komend seizoen weer terug te zien! Meer info over het nieuwe seizoen volgt nog!